top of page
Blog-banner.jpg

Tjenester

Nybygg

Har du sikret deg tomten og vil nå bygge opp drømmehuset? Vi hjelper deg, og tar på oss hele oppdraget med å få oppført ditt hus. Med våre gode samarbeidspartnere, lange erfaring, og pågangsvilje får vi tak over hodet ditt i henhold til alle forskrifter og regler. Hør med oss og vi finner en løsning på dine behov. Være seg noe lite, noe stort, eller alt imellom.

Tilbygg

Kanskje det er behov for litt mer plass i hverdagen? Være seg om det er for å huse bilen, et nytt familiemedlem, eller få den stuen som en alltid ønsket seg, så er vi der med deg fra start til ende med å få oppført et tilbygg etter gjeldende forskrifter.

Totalrenovering

En renovering kan være løsningen på å få din bolig opp til et moderne nivå.

Her går vi inn og oppgraderer eldre bygningsdeler og systemer, helt uten å endre planløsning, og får alt opp til en moderne og skinnende standard. - Det handler om standardheving, uten å endre på utformingen.

Rehabilitering

Skulle det være behov for å fikse på deler av huset? Med rehabilitering menes det å sette i stand komponenter og bygningsdeler uten å endre funksjonaliteten.

Det er også mulig med en oppgradering der vi rett og slett bare skifter ut eldre element, og da kan vi også endre planløsningen. Hør med oss og vi tilpasser prosjektet etter ditt behov.

Montasje

Med gode samarbeidspartnere som leverer vinduer med CE-sertifikater og møbelprodusenter kan vi skreddersy størrelse på vindu, og møbler, og tilby en perfekt montering til gode priser.

Annet

Ved siden av det nevnte kan vi gjerne og ta på oss en rekke andre oppdrag.

Vi driver med utleie av stillas og har erfaring med alt fra støpning til å bygge lekeplass, så det er bare å sende oss i RB snekkerservice AS en melding med dine behov. Sammen finner vi den rette løsningen.

Service img.jpg
RB Snekkerservice AS

Hvorfor velge oss

En hyggelig snekker med pågangsmot og erfaring er hva vi starter med,

og så finner vi en løsning på det spesifikke behovet i samtale med deg.

Profesjonelt arbeid
Kvalitetshåndverk
Fleksible avtaler

Ring oss og vi finner en god løsning på dine ønsker

RB Snekkerservice AS

Vi tar på oss alle snekker oppdrag i og omkring Gol

For å nevne litt mer av hva vi kan hjelpe deg med: Støpning er et ytterligere felt der vi har god erfaring, og også å skape terrasser for et innbydende uteliv er en oppdragsform vi har kompetansen til. Et annet, men kanskje mindre selvsagt oppdrag vi gjerne tar på oss er å bygge opp lekeplasser i gården for de minste.

Merk deg også at vi er fleksible på avstanden! Ved siden av arbeid på Gol, Hemsedal og Nesbyen har vi også hjulpet til med flere prosjekter knyttet til skoler, og leiligheter i Oslo.

 

For oss er en gjensidig tillit i arbeidet viktig, og vi tar ansvar for å gi deg det resultatet du skal forvente av en profesjonell snekker. For oss er det en forutsetning for vellykket arbeid at kunden er fornøyd.

Hammering Nail
Cabinet Maker Sketch
bottom of page