top of page
Blog-banner.jpg

Om oss

Nybygg

Hør med oss og vi finner en løsning på dine behov

Tylbygg

Kanskje det er behov for litt mer plass i hverdagen?

Totalrenovering

En renovering kan være løsningen på å få din bolig opp til et moderne nivå.

About-2_edited.jpg
RB Snekkerservice AS

Over 15 års erfaring med fornøyde kunder er din garanti for godt håndverk.

Være seg større prosjekter som nybygg eller å pusse opp gammelt hus, til alt av mindre oppdrag som for eksempel montering av vindu og montasje dør. - Hva enn det skulle være, så stiller vi alltid opp med glede for deg innenfor hele spekteret av byggfag og snekkerarbeid.

Vi er også så heldige å ha flere gode samarbeidspartnere som leverer møbler, vinduer og dører av høy kvalitet. Derfor har vi gode forutsetninger for å ikke bare levere og montere, men også måle og tilpasse disse etter behov.

Vi er ditt snekkerfirma og din totalleverandør av alt av bygg og snekkertjenester i Gol og omegn.

  • Kvalitetsmessig arbeid utført til en god pris

  • Rehabilitering, oppussing, påbygg, møbler med mer

RB Snekkerservice AS

For å nevne litt mer av hva vi kan hjelpe deg med:

Støpning er et ytterligere felt der vi har god erfaring, og også å skape terrasser for et innbydende uteliv er en oppdragsform vi har kompetansen til. Et annet, men kanskje mindre selvsagt oppdrag vi gjerne tar på oss er å bygge opp lekeplasser i gården for de mins

Merk deg også at vi er fleksible på avstanden! Ved siden av arbeid på Gol, Hemsedal og Nesbyen har vi også hjulpet til med flere prosjekter knyttet til skoler, og leiligheter i Oslo.

 

For oss er en gjensidig tillit i arbeidet viktig, og vi tar ansvar for å gi deg det resultatet du skal forvente av en profesjonell snekker. For oss er det en forutsetning for vellykket arbeid at kunden er fornøyd.

Construction of timber houses
Avatar 108
Avatar 102
RB Snekerservice AS

Referanser

Fra rask og hyggelig befaring etter at jeg tok kontakt via skriftlig og visuell (i form av bilder) kommunikasjon underveis i oppdraget til rask og effektiv ferdigstillelse og en flott utført jobb!! RB Snekkerservice AS v/ Robertas og hans team leverte over forventning og jeg gir dem mine varmeste anbefalinger👍🙂

Rune Johansson

Gol, 20. sep. 2021
Avatar 86
Avatar 100
bottom of page